İçeriğe geç

Cermodern Hangi Ilçede

CerModern nereye bağlıdır?

CerModern Sahne; Ankara Devlet Tiyatrosu’nun sahnelerinden biridir.

CerModern giriş ücretli mi?

*Yaş sınırı: 16+ *Bilet ücreti: 100 TL *Biletler Biletinial ve CerModern’de!

CerModern hangi metro durağında?

CerModern. CerModern’e ulaşmak çok kolay. CerModern’e yürüyerek, otobüsle veya metroyla veya özel aracınızla kolayca ulaşabilirsiniz. Sıhhiye metro istasyonu, Gençlik Parkı ve Adliye otobüs durakları 10 dakika uzaklıktadır. Yürüyerek ulaşılabilir ve özel araçlar için açık otopark alanımız bulunmaktadır.

CerModern’e hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Cer Modern yakınında durmaktadır: 185-7, 201-6, 289, 354-3, 398-5, 439, 440-5, 488-3.

CerModern Ankara alkollü mü?

Alkollü içecek servisi mevcuttur. Otopark mevcuttur. Ayrıca ayın belirli akşamlarında kafede tema geceleri düzenlenmektedir.

CerModern işletmesi kime ait?

Cer Modern Yönetici Ortağı Helün Fırat açıklıyor. Yekta Kopan röportaj yaptı… Cer Modern. 2010 yılında açıldığında kültür ve sanat dünyasını heyecanlandıran özel bir yapı.

Cermodern hangi saatlerde açık?

Pazartesi hariç her gün 09.00 – 20.00 arası.

Cermodern anlamı nedir?

Cermodern kampüsünden biraz bahsedecek olursak; Cermodern, eski vagon tamir atölyeleri ve çekiş atölyelerinin restore edilmesiyle kurulmuştur. Anlayacağınız üzere ismini burada bulunan “çizim” atölyelerinden almaktadır.

Cermodern yaş sınırı var mı?

*Yaş sınırı: 18+ *Bilet ücreti: 100 TL.

CerModern nasıl okunur?

CerModern X’te: “@ilkimekim c ile okunur. CerModern eski Cer atölyesi, yani tren bakım evidir.” /X.

CerModern kaç kişilik?

360 kişilik kapasiteye sahip konferans salonumuz, ileri teknoloji ses ve ışık sistemleriyle seminer, toplantı ve konferanslarınıza ev sahipliği yaparken, 400 m² fuaye alanı ve 2400 m² avlusuyla her türlü organizasyona imkân sağlamaktadır.

CerModern ne zaman açıldı?

Müze kompleksi, mimarlar Semra ve Özcan Uygur’un projesine göre tarihi binanın restore edilmesiyle oluşturulmuş olup, 2010 yılında hizmete açılmıştır.

Cermodern kapalı mı?

Cermodern Pazartesi günleri kapalıdır. Kütüphane Pazartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Gruplar: (20 kişi veya daha fazla) özel indirim. Ücretsiz: engelli kişiler, 7 yaşına kadar çocuklar.

Cermodern otopark ücreti nasıl ödenir?

Müşterilerimiz otopark ücretlerini temassız veya şifreli kartlarıyla, kullanıcı dostu ödeme cihazlarına plaka bilgilerini girerek veya girişteki bilet makinesinden aldıkları barkodları okutarak ödeyebiliyorlar.

Ankara Cepa hangi metro durağında?

Ankara, Türkiye. Ancak konumu nedeniyle CEPA tercih edilebilir. Arabanız yoksa Çayyolu metro ODTÜ durağında inip üst geçidi geçebilir veya yakındaki minibüs veya otobüsle inebilirsiniz.

CerModern ne zaman açıldı?

CerModern; Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan bir sanat galerisidir. Eskiden tren bakım atölyesi olan tarihi bir binada yer almaktadır. Müze kompleksi, mimarlar Semra ve Özcan Uygur’un projesine göre tarihi binanın restore edilmesiyle oluşturulmuştur; 2010 yılında faaliyete geçmiştir.

CerModern mimarı kim?

2010 yılında tamamlanan Cer Modern Modern Sanat Merkezi, Uygur Mimarlık tarafından tasarlandı.

CerModern kapalı mı?

Cermodern Pazartesi günleri kapalıdır. Kütüphane Pazartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Gruplar: (20 kişi veya daha fazla) özel indirim. Ücretsiz: engelli kişiler, 7 yaşına kadar çocuklar.

CerModern nasıl okunur?

CerModern X’te: “@ilkimekim c ile okunur. CerModern eski Cer atölyesi, yani tren bakım evidir.” /X.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Gecelik Escort