İçeriğe geç

Exquisite Ne

Tacenda ne demek?

Tacenda: Sessizlik yoluyla konuşulmaması ve kaçınılması gereken konular.

Hideous ne?

Geçmişi Gizle Geçmiş Ayrıntıları Geçmişi Temizle Geçmiş: iğrenç.

Quaint ne?

Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: ilginç.

Extraordinary ne?

Olağanüstü (sıfat) Eş anlamlıları Bu kelimeler; Normal, olağan durumdan farklı olan anlamına gelir.

Kalopsia ne anlama gelir?

(bkz: kalopsia) Bir şeyin gerçekte olduğundan daha güzel olduğunu sanma yanılgısı. Kişi kendini aldatır ve bir şeyin güzel olduğunu düşünür.

Eunoia ne demek anlamı?

Retorikte, eunoia (Antik Yunanca: εὔνοιᾰ, romanize edilmiş: eúnoia, lit. “iyi ruh; güzel düşünce”) konuşmacıların kendileri ve dinleyicileri arasında geliştirdikleri iyi niyet ve alıcılık durumudur. Aristoteles, Nikomakhos’a Etik’in Retorik VIII’inde, eunoia’yı (Antik Yunanca: εὔνοιᾰ, romanize edilmiş: eúnoia, lit. “iyi ruh; güzel düşünce”) konuşmacıların kendileri ve dinleyicileri arasında geliştirdikleri iyi niyet, alıcılık durumu olarak tanımlar. Aristoteles, Nikomakhos’a Etik’in VIII. Bölümü.

Innocent ne demek?

“innocent” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 53 sonuçKategoriTürkçe1Sık kullanıminnocentBen masumum; bana inanmalısın! Ben masumum; bana inanmalısın! Daha fazla cümleGenel2Geneloyuncak Hiç kimse72 satır daha

Whynot ne?

Evet neden olmasın?

Cheerful ne?

merry teriminin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamı: O her zaman neşeli ve gülümsüyor. – O her zaman neşeli ve gülümsüyor. Bu çok güzel bir kutlama. – Çok neşeli bir kutlama.

Well known ne?

“Tanınmış” kelimesinin eş anlamlıları (sıfat) Bu kelimeler bir etkinlik için “ünlü”, “övülen”, “sevilen” anlamında kullanılabilir.

Acquainted ne?

Geçmişi gizle Geçmiş detayları Geçmişi temizle Geçmiş: biliniyor.

Why ne de?

neden, neden: Neden bunu söyledin? Neden bunu söyledin?

Extraordinary Attorney Woo anlamı nedir?

Olağanüstü Avukat Woo (Korece: 이상한 변호사 우영우), Kang Tae-oh ve Kang Ki-young ile birlikte Park Eun-bin’in oynadığı 2022 Güney Kore televizyon dizisidir. Seul’deki büyük bir hukuk firması tarafından işe alınan otistik genç bir avukat olan Woo Young-woo ile ilgilidir. Olağanüstü Avukat Woo (Korece: 이상한 변호사 우영우), Park Eun-bin, Kang Tae-oh ve Kang Ki-young’un oynadığı 2022 Güney Kore televizyon dizisidir. Seul’deki büyük bir hukuk firması tarafından işe alınan otistik genç bir avukat olan Woo Young-woo ile ilgilidir.

Extraordinary you ne anlatıyor?

“Extraordinary You” dizisinin konusu: Dizi, aslında webtoon karakterleri olduklarını fark eden ve webtoon’da kendileri için yazılmış hikayeye meydan okuyan bir grup öğrencinin etrafında dönmektedir. Dan-O (Kim Hye-Yoon) aslında bir webtoon karakteri olduğunu öğrenir.

Extra Ordinary kaç bölüm?

Olağanüstü SenÜlkeGüney KoreDilKoreceBölüm sayısı32Yapım19 satır daha

İngilizce Tanrı aşkına ne demek?

Allah aşkına! Allah aşkına! ifadesi Allah aşkına!

Fransızca des Vu ne demek?

Déjà vu (Fransızca telaffuzu: ​[deʒa vy] [deja vu]), bir olayı daha önce deneyimlemiş olma veya bir yeri daha önce görmüş olma hissi. An, onu daha önce deneyimlemiş olma durumudur. Fransızca; déjà (önce) ve voir (görmek) kelimelerinden oluşur.

Hiraeth nedir ne demek?

Galce kökenli bir kelime; ‘Hiraeth’. Geri dönüşü olmayan veya kaybolan bir yer, kişi veya olaya duyulan nostalji ve özlem duygularını tanımlamak için kullanılır. (Ayrıca vatan hasretini de giderir.)

Anagapesis ne demek?

Antik Yunancadan gelen bir kelime: “Anagapesis.” Bir zamanlar çok sevdiğiniz birine karşı duygu ve ilgiyi kaybetmek anlamına gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir