İçeriğe geç

Esra Erol Ne Kadar Maaş Alıyor

Esra Erol’un eşi ne kadar maaş alıyor?

Sunucu Esra Erol ile yapımcı eşi Ali Özbir’in bu ay aldıkları toplam maaş dudak uçuklattı. ATV’de yayınlanan evlilik programının sunucusu Esra Erol, aylık 1 milyon 100 bin lira maaş alıyor. Programın yapımcısı Esra Erol’un eşi Ali Özbir ise aylık 1 milyon 100 bin lira ek maaş alıyor.

Esra Erol kac evlilik yapdi?

Esra ErolEsra Erol Özbir Aktif yılları2003-bugünEvlilikAli Özbir (2010 doğumlu)Çocuk(lar)İdris Ali (2011 doğumlu) Ömer Erol (2017 doğumlu)Anne-babaNecla ve Seyfi Erol5 hat daha

Esra Erol ne işe yarar?

Esra Erol’da, 31 Ağustos 2015 tarihinden bu yana hafta içi her gün atv’de yayınlanan Türk reality show programıdır. Sunucusu Esra Erol, şu ana kadar dört kanalda evlilik programları sunmuştur.

Esra Erol kaç?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982’de İstanbul Eyüp’te doğdu. 5 kız çocuğunun ortancasıdır.

Esra Erol oteli nerede?

CaddeEsra Erol, Büyükada’daki Esra Erols Boutique Ada Oteli’ni yeniledi ve toplam 12 odası bulunuyor.

Esra Erol avukatı kaç yaşında?

Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi Çanakkale’de tamamladı. 1996 yılında Marmara Üniversitesi’nden mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkalelidir. Üniversiteden mezun olduğu yıl evlenen Hülya Kuran, kendisi de avukat olan Selami Kuran ile evlidir.

Esra Erol nereli ve Alevi mi?

Esra Erol İstanbul’da doğdu ve aslen Sinopludur. 12 Mayıs 1982’de İstanbul’da doğdu. İstanbul’un Eyüp ilçesinde doğan Esra Erol’un kalabalık bir ailesi var. Beş kız kardeşin ortancasıdır. Babası polis memurudur.

Esra Erol Türk mü?

Çocukluğunun ve gençliğinin büyük bölümünü Ege Bölgesi’nin şehirlerinden Kütahya’da geçiren Esra Erol, 1982 yılında İstanbul’un Eyüp ilçesinde doğdu. Kütahya’da eğitim gördükten sonra İstanbul’a dönen başarılı programcının aslen Sinoplu olduğu biliniyor.

Esra Erol hangi burç?

Erol’un burcu Boğa! Sanatsal ve kararlı tavrını buradan almıştır. Aslında ihtiyatlı ve sakin mizacı da buradan gelmektedir.

Esra Erol hastalığı nedir?

Esra Erol’un paylaşımı şu şekilde: Kalp damar sağlığınız açısından varislere dikkat edin. Cuma günü geçirdiğim iç varis ameliyatı hakkında küçük bir bilgi. Varisler ihmal edilemez. Genetik yatkınlığım ve iş hayatım nedeniyle yıllardır varislerimden şikayetçiyim.

Esra Erol Boşandi mi?

ESRA EROL’DAN BOŞANMA, 13 YILLIK EVLİLİĞİ TEK ÇETEYLE BİTTİ ALİ ÖZBİR HAKAN URAL DİLAN POLAT SEDA SAYAN – YouTube.

Esra Erol burnu estetik mi?

İşte eski hali! Esra Erol’un estetik görünümü hayranlarını hayrete düşürdü. Başarılı sunucunun saç rengi, yüz hatları, dişleri ve hatta burnu bile değişti.

Esra Erol’un aylık geliri ne kadar?

“Oyunculuğa yoğunlaşacağım” dedi. Evlilik programıyla ekrana dönmeye hazırlanan Hande Ataizi’nin rakibi Esra Erol, aylık 1 milyon 100 bin TL maaş alırken, Zuhal Topal ise günlük 100 bin TL kazanıyor.

Esra Erol nasıl ulaşabilirim?

ESRA EROL’DAN CANLI YAYINLA ATV EKRANLARINDA BAŞLIYOR! WhatsApp hattımız 👇🏻 📌 0 545 746 25 25. #YalnızDeğilsin #EsraErol.

Esra Erol hamile mi?

Ünlü sunucu Esra Erol, canlı yayında hamile olduğunu duyurduğunda stüdyoda ve ekranda büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Esra Erol, dört aylık hamile olduğunu duyurdu.

Seyfi Erol kaç evlilik yaptı?

Seyfi Erol Biyografi: Evli olup iki kızı ve bir oğlu vardır. 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Galatasaray Makine Fakültesi’nden mezun oldu. 1982 yılında Ankara Harp Okulu’nda yedek subay olarak görev yaptı. 5 yıl müdür olarak çalıştı.

Esra Erol kaç çocuk var?

Evli olduğunu veya altı çocuğu olduğunu bilmiyordum!29 Haziran 2024

Doğan Özbir Ali Özbir kardeş mi?

İdris Koçovalı figürünün babası Kürt İdris’in hayatından izler taşıdığını söyleyen Ali Özbir’in açıklamasına destek, kardeşi Doğan Özbir’den geldi. Özbir, “Babamın hayatının anlatıldığı doğrudur.

Ali Özbir kimdir nerelidir?

Ali Özbir aslen Karslı olup Temmuz 1968’de doğmuştur. Ali Özbir ile Türk sunucu Esra Erol ile evliliği sayesinde tanışmıştır. Ali Özbir Esra Erol ile evliliği ile hayatı en çok merak edilen isimlerden biri olmuştur. Ali Özbir’in ailesi, özellikle babasının hikayesi onu yabancı bir isim yapmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir